Motorola 5G telefoon kopen?

Motorola 5G telefoon

Op zoek naar een Motorola telefoon met 5G? Dan ben je op zoek naar snel mobiel internet. Met een 5G Motorola telefoon haal je meer dan 1000 Mbps. Waar je ook bent! Zo kun je onderweg eindeloos genieten van de beste kwaliteit films, games en video’s. Zonder dat de film of video telkens moet inladen of bufferen. En jouw online game zal soepel verlopen door een goed werkgeheugen én natuurlijk de 5G internetsnelheid.

€359,95
549,00
op voorraad

Op deze pagina vind je alle 5G telefoons van Motorola. We bekijken ze stuk voor stuk. Vervolgens kun je kiezen om de gehele review van die telefoon te lezen. Zo weet je alles over de nieuwste 5G-modellen van het Amerikaanse smartphone merk.

Alle Motorola 5G smartphones

  • Motorola Moto G 5G Plus 128 GB
  • Motorola Moto G 5G Plus 64 GB
  • Motorola Edge 128GB 5G

Wanneer je op zoek bent naar een Motorola 5G smartphone bekijk je hierboven alle verschillende modellen onder elkaar. Zo weet je precies welke er op dit moment op de markt zijn. Vervolgens kun je door naar de review over die telefoon. Alvast veel plezier met jouw nieuwe Motorola 5G telefoon!

Edge 128GB

Motorola Edge 5G

De Motorola Edge 128GB 5G is de eerste 5G telefoon van Motorola. Hiermee haal je een goed model in huis voor een redelijke dure prijs. Zeker als we naar de rest van de modellen van het merk kijken.

Met 128 GB opslaggeheugen heb je in ieder geval voldoende opslagruimte om jouw foto’s op te slaan en je favoriete apps te downloaden. De camerakwaliteit is volgens klanten zeer goed. En daarnaast heeft dit apparaat natuurlijk ondersteuning voor 5G.

Lees meer over de Motorola Edge.

Moto G 5G Plus

Motorola Moto G 5G Plus

Eind juli 2020 presenteert Motorola de Moto G 5G Plus. Dit wordt de eerste smartphone die erg goedkoop kan worden gekocht. En natuurlijk beschikt deze dan over de 5G functie. Hiermee kun je snel internetten voor een adviesprijs van 349 euro. Vergeleken met de Edge is dit een heel stuk goedkoper.

Hij moet goede specificaties krijgen. Zo zijn er twee keuzes tussen opslag: 64 en 128 GB. Daarnaast zit er dezelfde chipset in als bij de Edge. Ook zit er 4GB aan werkgeheugen op de Moto G 5G Plus. Hierdoor download en speel je jouw favoriete games zonder moeite.

Lees meer over de Motorola Moto G 5G Plus.

Over Motorola 5G

Motorola logo

Motorola is een expert op het gebied van telecommunicatie. Ze maken sinds de jaren ’40 portofoons. Hierna is dit uitgebreid naar babyfoons en smartphones. Ze maken nog steeds walkie talkies. Nu dus ook smartphones met 5G-functionaliteit.

Bij aankoop van een Motorola mobiele telefoon hoef je je geen zorgen te maken over sim-lock. De apparaten zijn allemaal sim-lock vrij en kun je dus gebruiken met ieder abonnement.

Motorola staat bekend om gebruiksvriendelijkheid en een prima prijs. De telefoons die je koopt van dit merk, staan voor je klaar. Zelfs voor een zachte prijs.

In 1973 ontwikkelde Motorola de eerste prototype van een telefoon. Nu heeft Motorola genoeg kennis en kunde om goedkope, maar toch kwaliteitsvolle smartphones te produceren.

15 augustus 2011 was de dag waarop Google het merk overnam. Vandaag de dag is het merk onder handen van Lenovo. Google verkocht het merk. Toch heeft Google hier nog wel een deel van de patenten van.

Veelgestelde vragen

Zijn er 5G modellen van Motorola?

Ja, op dit moment is er één te koop. Daarnaast wordt er eind juli het volgende 5G-model aangekondigd. Blijf op de hoogte en bekijk de meest actuele modellen hier.

Hoe duur is een Motorola 5G smartphone?

Er zijn verschillende prijzen beschikbaar. Op dit moment is er maar één high-end model van Motorola op de markt. Wanneer er meer toestellen beschikbaar komen bekijk je hun prijzen op deze pagina.

Waar kun je een 5G telefoon kopen?

Dat kan bij verschillende webwinkels. Bekijk goed welke 5G telefoon je wilt en welk merk. Er zijn al een hoop verschillende merken beschikbaar. Bekijk hier alles van het Amerikaanse smartphone merk Motorola!