Sony 5G telefoon kopen?

Sony 5G telefoon

Een 5G Sony telefoon kopen? Dan zoek je een razendsnelle telefoon met een nog snellere internetverbinding. Met 5G kun je tot wel 1000 Mbps halen. Zo kijk je jouw favoriete serie of film in 4K zonder dat je last hebt van buffer. Ook kun je makkelijk games op de hoogste kwaliteit spelen met een degelijke Sony 5G telefoon. Dit zijn de allernieuwste van het merk. Daarom geniet je van een topkwaliteit mobiele telefoon met het snelste internet beschikbaar: 5G.

Hieronder vind je alle 5G telefoons van Sony. We bekijken ze één voor één. Daarna kun je kiezen om de hele review van die telefoon te lezen. Zo weet je dalijk alles over 5G toestellen van 2020!

Alle Sony 5G smartphones

Als je op zoek bent naar een Sony 5G smartphone bekijk je hier alle verschillende toestellen op een rij. Zo weet je na het lezen van deze pagina precies welke er op de markt zijn. En vervolgens lees je de complete review en bekijk je de meest recente prijzen van jouw nieuwe Sony 5G telefoon.

Xperia 1 II 256GB 5G

Sony Xperia 1 II 256GB 5G

De Sony Xperia 1 II 256GB 5G telefoon is er in twee verschillende kleuren. Paars en zwart. Hiermee kun je zelf kiezen hoe jouw nieuwe snelle mobieltje eruit gaat zien. Doordat hij maar in één opslagruimte beschikbaar is, is de prijs niet laag. Want met 256GB opslagruimte kun je heel wat foto’s en video’s opslaan.

Ook maak je gedetailleerde foto’s met de verschillende camera’s in dit model. Daarnaast is het scherm van 4K-kwaliteit. Hierdoor zie alle details van jouw favoriete game of geniet je van mooie achtergronden bij een film. Je ziet geen zwarte randen tijdens het kijken!

Het werkgeheugen is 8 GB. Doordat er een krachtige 5G-processor inzit maak je nu en in de toekomst gebruik van het snelle nieuwe mobiele internet. Je kunt geen 2 simkaarten tegelijk plaatsen. Ook is de telefoon langwerpiger dan je wellicht verwacht.

Lees meer over de Sony Xperia 1 II 256GB 5G.

Over Sony

Sony Corporation is een Japans conglomeraat. Wereldwijd is Sony vooral actief als fabrikant van electronica. Zoals mobiele telefoons. De smartphones van Sony hebben 2 zaken met elkaar gemeen. De ene is dat ze altijd Xperia heten. Het andere is dat ze allemaal op het Android-besturingssysteem draaien. Daarnaast weet je direct als je een Sony telefoon in je handen hebt. Door het strakke, slanke design zonder rand zijn ze makkelijk te herkennen.

Tegenwoordig heeft Sony ook telefoons met 5G. Deze vind je hierboven op de pagina. Voor nu zijn dit enkel telefoons in de hogere prijsklasse. Later zal deze pagina worden bijgewerkt, als er een nieuwe Sony 5G telefoon op de markt komt.

Bij het kopen van een nieuwe smartphone hoef je je geen zorgen te maken over sim-lock. Alle toestellen die we je aanraden zijn sim-lock vrij. En je kunt ze dus altijd gebruiken. Ongeacht welke provider je hebt.

Veelgestelde vragen

Zijn er 5G modellen van Sony?

Ja, op dit moment is er één te koop. Wanneer het volgende 5G-model wordt aangekondigd is nog niet bekend. Blijf op de hoogte en bekijk de meest actuele modellen hier.

Hoe duur is een Sony 5G smartphone?

Er zijn verschillende prijzen beschikbaar. Op dit moment is er maar één high-end model van Sony op de markt. Wanneer er meer toestellen beschikbaar komen bekijk je hun prijzen op deze pagina.

Waar kun je een 5G telefoon kopen?

Dat kan bij verschillende webwinkels. Bekijk goed welke 5G telefoon je wilt en welk merk. Er zijn al een hoop verschillende merken beschikbaar. Bekijk hier alles van Sony!